Mess-Security Mess-Security.
M.E.S.S. Security beschikt over alle nodige attesten die men moet kunnen voorleggen naar het KB van 2 juni 2010 voor de begeleiding van uitzonderlijk vervoer. Ons uitgebreid wagenpark is volgens alle normen en wetgevingen aangepast om u een uitstekende professionele dienst te kunnen leveren.Reeds jarenlang is M.E.S.S. security een vaste waarde op fuiven en festivals in en rond Mol. Door onze frequente aanwezigheid zijn wij voorzien op de gevolgen van de heersende mentaliteit. De aanwezigheid van onze agenten voorkomt vaak rellen, indien nodig treden onze agenten op om de veiligheid te garanderenOnze agenten voeren regelmatig controlerondes uit op uw locatie naar wens. Een continue staat van allertheid bij onze agenten zorgt voor de beste beveiliging van uw bedrijf, terrein,… Deze beveiliging kan ook ingezet worden om waardevolle voorwerpen te beschermen. Stretchtent

Alco Security Alarmsysteem camerabewaking domotica.
Bescherm uw gezin dag en nacht. Bescherm uw woning met een alarmsysteem dat u beschermd tegen inbrekers, brand- en noodgevallen. Vertrek voortaan met een gerust gevoel van huis.

Het alarmsysteem om uw woning veiliger te maken. Ons alarmsysteem neemt het risico op een inbraak voor een groot deel weg. Het alarmsysteem helpt u tijdens noodsituatiesen staat dag en nacht ter beschikking om uw woning te beveiligen.

 • 24/24h bewaking
 • bijna alle detectie middelen beschikbaar zoals; bewegingsdetectie, openingsdetectie, gevoelsdetectie
 • Verificatie op valse alarmen

Intelligent Safety DAS security.
Binnen- en buitenbeveiliging om je terrein, handelsgoederen en pand compleet te beschermen. Feilloze systemen, makkelijk in beheer.

Samen met jou bekijkt onze veiligheidsadviseur welk alarm geschikt is voor jouw onderneming. DAS komt ter plaatse en brengt je noden in kaart: van de inbraakgevoelige punten tot de fiscale opties. Factuurprogramma

 

Scorpions Security Scorpions Security.

Permanente bewaking is een dienstverlening waarbij één of meerder bewakingsagenten permanent aanwezig zijn op een site.
Al naargelang de eisen en de specifieke behoeften van de klant worden onze diensten aangeboden in volgende klantsegmenten:

Offices – Front Desk – Maritime – Logistic/Transport – Chemical/Pharma – Industrial – Construction
Education Sector – Parking Place – Hotel Sector – Diamond Sector – Health Care – Residential – Retail

oog voor gevaar, … gevoel voor stijl’

 

 • Veiligheid is een basisbehoefte die een professionele aanpak vergt.
 • We koppelen onze kennis aan een menselijke aanpak.
 • We staan dicht bij de klant dankzij onze open structuur.
 • We staan logischerwijze dan ook dicht bij ons personeel, hetgeen de betrokkenheid, motivatie en kwaliteit van onze agenten aanzienlijk verhoogt.
 • We beschikken over een uitgebreid dienstenaanbod waarbij we permanent aan mogelijke verbeteringen werken.We vertrekken in onze benadering vanuit het standpunt dat elke klant uniek is.
 • De specifieke veiligheidsbehoeften van onze klant worden geanalyseerd, zodat dit telkens resulteert in een optimale oplossing.
 • De kwaliteit staat voorop en niet de kwantiteit.
 • We hebben oog voor gevaar, gevoel voor stijl.
 • Onze waarden zijn waakzaamheid, hulpvaardigheid en integriteit.
 • Brandbeveiliging

 

Oplossingen, branddetectie, camerabewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole.
Ardovlam is een marktleider in de Belgische fire safety en security markt : we stellen jaarlijks meer dan 1000 technologische veiligheidsinstallaties in dienst, hebben een 5000 tal installaties onder contract met specifieke SLA’s, en ongeveer 15.000 installaties in diverse markten werden sinds 1990 succesvol opgeleverd. Onze klanten doen beroep op ons voor de onze oplossingen van geïntegreerde best-in-class producten, zowel in fire safety (branddetectie, gasdetectie) als in security (inbraakdetectie,  camerabewaking, toegangscontrole, security beheerssystemen). Ardovlam hecht een groot belang aan en efficiënte dienstverlening ; dit doen we door onze interventies vanuit 3 vestigingen te sturen, door onze techniekers continu bij te scholen, door 13 technisch ervaren projectleiders uw geïntegreerde veiligheidssystemen te laten ontwerpen. Ardovlam heeft een sterke expertise opgebouwd in de zorgsector, industrie, utiliteitsbouw, beschermd erfgoed. Er wordt intensief samengewerkt met een netwerk van electriciteits installateurs. Ardovlam is erkend door Bosec als gespecialiseerde onderneming branddetectie, door Incert als gespecialiseerde installateur inbraakdetectie, door FOD BiZ (nr. 20 01 172) als erkend beveiligingsinstallateur en beschikt over de certificaten  ISO 9001 : 2008 en VCA**. Ardovlam is geregistreerd aannemer cat. 26 en cat. 27 en is erkend als aannemer Klasse 4, categorie P1. Stop de dief